Keşfet

Yardım Siteye Premium Ücretli Üyelik Özelliği Ekleme

murrtex

Yeni Üye
Web sitesi
www.doctorwho.gen.tr
Kabaca nasıl olacağını biliyorum ama, detaylı ve resimli bir anlatım bulamadım site içinde. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ücretli üyeli oluşturulacak ve;

1- Paypala ödeme yaparak üyelik durumu otomatik değişecek
2- Site içindeki kredi sisteminden ödeme yaparak üyelik durumu değişecek
3- veya paypala ödeme yapacak kendine otomatik kredi yükleyecek. Akabinde kredisini kullanarak premium üyelik satın alacak.

Bu maddelerin hepsi birden olabiliyor mu, yoksa 1-2 mi oluyor yoksa 1-3 mü oluyor.

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba;

Forum sayfamda bu sitede olduğu gibi kredi sistemini uygulamak istiyorum ama konu ile ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim. Üyeler konu açtıkça kredi kazanacaklar ve sitemizde premium üyelik kazanabilmeleri için bu kredileri kullanabilecekler yardımcı olursanız çok sevinirim...

İyi forumlar.

1. satırda admin.php?user-upgrades/ bu linkteki özellikten bahsediyorum
2. satır için; ben 3.parti kredi eklentisi brivium credits kullanıyorum
3. satır için; 1. satırın 2. satır ile ilişkisi nasıl kurulur.

Acikcasi bu konuda bir makale yazma konusunda kararsizim. Cok karmasik bi yapi var. 3 tane farklı eklenti ile islemleri yapiyoruz.

Yakın zamanda yazmayacağım. Ev taşınma işlerim var fazla mesaiye kalıyorum bu ara bu süreci atlatayım ondan sonra vip üyelere özel konu açacağım.

Selam , 1. Seçenek Zaten Xenforda mevcut ayarları yapıp kullanabılırsın. Ayrıca TL hesabı içinde bir eklenti vardır onuda kullanarak hem euro hem tl olrak alabılırsın.

A.s. karizma evet mesajımda da belirttiğim üzere xenforo da olduğunu biliyorum.
Ayrı bir eklenti de kullanıyorum. Ben yazılı ve resimli anlatım sormuştum.

hocam XenForo Resource Manager var ama dolar ve euro üzerinden hesap yapıyor onun yerine sitenizde oldugu gibi içerik paylaştıkça kredi kazanma olarak nasıl değiştirebilirz

Konu görüntüleyen kullanıcılar