Keşfet

Soru Bazı eklentiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murrtex

Yeni Üye
Web sitesi
www.doctorwho.gen.tr
Selam kolay gelsin arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı;

1- Önerebileceğiniz bir kredi sistemi var mı, yani sence hangisi en iyisi Drogonbyte'ınki mi yoksa Brivium mu yoksa başkası mı?

2- Sizce hangi reklam eklentisini veya eklentilerini kullanmalıyım?

3- Mesaj içindeki yazıyı kopyalayıp başka bir yere yapıştırdığımızda kopyalanan sitenin adres bilgilerini de yapıştıran özellik nedir onu da güzel olur kurarsam.

4- Gazete manşetleri eklentisi arıyorum. Türk bir arkadaşın yapmış olduğunu buldum ancak kaynak sitede kodlar değiştiği için gazete önizlemeleri gelmiyor sayfaya

Lütfen içeriği görebilmek için Giriş yap yada Kayıt ol to view quote content!
Brivium şuan burda kullandığımız ve benim tercihim. İki eklenti ile beraber kurulması gerekiyor.
1-
Lütfen içeriği görebilmek için Giriş yap yada Kayıt ol

2-

Reklam için Xenforo kendi içindeki şablonlkarda reklam alanları var aşağıdaki konuda yerleri mevcut.

Bununla uğraşamam diyorsanız aşağıdaki eklentiyi kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki eklentileri kullanabilirsiniz.

(Sağ tuş kilit işlemi yapıyor kopyala yapıştır işlemini engelliyor)

Kullandığınız eklenti hangisi yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Çok teşekkür ederim. Netteki en canlı xenforo yardım sitesi burası yerli.
Gazete Manşetleri 1.1.0 diye geçiyor.

Evet xenforo eklentisi. google da yazınca aynısını ilk sırada çıkan siteden indirdim.

Ekstra sayfa içinde olabilir. Önizlemeler olur tüm gazete manşetlerinin. Birisini tıklayınca resim büyür ve ekranı kaplar gibi.

Üstad sen yanlış anladın haberlerle işim yok. Resim formatında gazete manşeti benim dediğim.

xenforonun yapısı ile alakalı değil eklentinin haberleri çektiği haber sitesi kendi kodlarını değiştirmiş dolayısı ile eklenti pufff.

Tabi üstad senin bakman farklı olur.

Ekli dosyalar

• q.png
    q.png
    85.9 KB · Görüntüleme: 4
Localde aşağıdaki resimdeki gibi çalıştırtım. Ama şöyle bir durum resimlerin ve içeriklerin çekildiği sitede günlük gazete resimlerinin görüntüsü var yani hergün resim yenileniyor. ve yenilendiği için resim yolu değişiyor. Bunun yerine sabit gazete resimleri koyup ilgili siteye yönlendirme yapılabilir. Her halikarda kullanıcı sitenizden çıkıyor bunuda göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
Screenshot_1.png

Aynen üstat o nedenle çok keyifli bir eklenti sayılmaz. Halbuki tıklayınca da site içinde tutulabilir okuyucu. Buna uygun site ve kod bulmak lazım. Değerli xenforo üstatları ileride yapar belki.

Eklenti yapılmasına yapılabilir ama içerik hizmeti için belirli bir ücret uygulaması ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Ok. şu önceliklerimi bitireyim. Sonrasında eğer siz ücretli eklenti yapabiliyorsanız konuşuruz akabinde.

Sorunlar çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum. İyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt