Keşfet

Adıyaman Kahta’nın Yeni Nesil Beton Santrali Ermataş

alx974

Yeni Üye
Ermataş Beton, Adıyaman / Kahta merkezli bir hazır beton üretim şirketidir. Genellikle inşaat sektöründe kullanılan yüksek kaliteli beton ürünleri üretmektedir. Şirket, çeşitli projelerde inşaat malzemeleri sağlayan ve beton üretimi konusunda tecrübeye sahip bir firmadır.

Lütfen içeriği görebilmek için Giriş yap yada Kayıt ol
, inşaat sektöründe kalite ve güvenilirlik sağlamak amacıyla modern teknoloji kullanmakta ve çevre dostu üretim süreçlerine özen göstermektedir. Ayrıca, projelerin büyüklüğüne göre özel beton karışımları da sunarak sektördeki farklı talepleri karşılamaktadır. Şirketin üretim tesisleri Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yer almaktadır.

Kahta'nın Beton Santrali: Ermataş

Kahta’nın Beton Santrali: Ermataş
Kahta'nın Beton Santrali: Ermataş Tesisleri

Kahta’nın Beton Santrali: Ermataş Tesisleri

şirketleri arasında kısa zamanda büyük projelere imza atan şirket beton üretim süreçleri, proje yönetimi, teslimat ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda kısa zamanda büyük başarılar sağlamıştır.

Şirketin kurucuları arasında yer alan
ve Ahmet Erdem sektörde inovasyona önem veren ve Endüstri 5.0 ilkelerini benimseyen kişiler olarak öne çıkmaktadır. Son teknoloji ekipmanlarla kısa zamanda günlük 1800 m³ beton üretim kapasitesine ulaşmayı da başarmışlardır.

Teknolojik Yatırımlar​

Yapay Zekayı üretim aşamalarında başarılı bir şekilde kullanan Ermataş Beton, araçlarının anlık takibini ve hazır beton üretim aşamalarını başarıyla yönetmektedir.

Ermataş Beton;

• C10,
  • C16,
  • C20,
  • C12,
  • C25,
  • C30,
  • C35,
  • C40,
  • C50 ve C60 gibi beton çeşitlerini üretebilmekte ve satışını gerçekleştirmektedir.

yazısı ilk önce
üzerinde ortaya çıktı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt